Kunnallisvaalit lähestyvät, joten jännittävä syksy on luvassa. Vaalipäivähän on 28.10. Kaikkiaan kuusi upeaa Pohjois-Helsingin Vihreää on vaaleissa ehdokkaana. Seuraavassa pieni esittely jokaisesta, ehdokkaan omin sanoin.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan vaalityöhön. Voit ottaa suoraan yhteyttä ehdokkaaseen. Yhteisiä vaalitapahtumiakin on luvassa, ja niistä tiedotamme tuonnempana.

**

Sami Halme
Olen ikäni Helsingin lähiöissä asunut it-ammattilainen, naimisissa ja kolmen lapsen isä. Innokas siirtolapuutarhamökkeilijä ja kiekko-ja futisfani. Helsinki tuhlaa mahdollisuuksiaan tehottomuuteen. Haluan tuoda rohkeutta päätöksentekoon ja muuttaa vakiintuneita toimintamalleja esim. katujen kunnossapidossa.
Linkki Samin sivuille: www.samihalme.fi
S-posti: sami.halme@vihreat.fi

Sirkku Ingervo
Tukea nuorten, lapsiperheiden ja ikäihmisten arkeen! Äitinä ja kaupunginvaltuutettuna pidän tärkeänä, että päivähoidosta, kouluista, terveys- ja sosiaalipalveluista huolehditaan hyvin. Elämäntehtäväni on lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisy – elämäni kaikilla alueilla. Pidetään huolta lapsista ja vanhuksista!
Linkki Sirkun sivuille: www.sirkkuingervo.fi
S-posti: ingervo.sirkku@gmail.com

Joonas Lyytinen
Olen it-asiantuntija, juniorivalmentaja ja kahden adoptoidun lapsen isä. Minua häiritsee verorahojen tuhlaaminen kehnosti toteutettuihin tietojärjestelmiin. Muita teemojani ovat lapsi- ja nuorisoliikunta sekä ennakkoluulot, jotka vahingoittavat Helsingin mainetta ja vähentävät sen vetovoimaa.

Linkki Joonaksen sivuille: http://joonaslyytinen.wordpress.com/
S-posti: joonas.lyytinen@vihreat.fi

Hannu Tuominen
Alkujani olen peltisepän poika Maunulasta, vaikka elämä onkin minut sittemmin kuljettanut Malminkartanon ja Kannelmäen kautta Keravanjoen rantamille. Olen pitänyt esillä ”kehäinvälisen Helsingin” erityispiirteitä: avoimen, turvallisen ja palvelevan Helsingin on toteuduttava myös Pohjois- ja Koillis-Helsingin esikaupunkialueilla. Tervettä Helsinkiä olen edistänyt terveyslautakunnassa. Opettajana en ole voinut katsella sivusta opetustoimen budjettileikkausuhkaa, vaan olen puolustanut koulujen riittävää rahoitusta kaupunginhallituksessa.
Linkki Hannun sivuille: vihreatehdokkaat.fi/hannu.tuominen
Blogi: tuomisia.blogspot.com
S-posti: hannu.tuominen@vihreat.fi

Sanna Vesikansa
Olen kahden koululaisen ja yhden päiväkoti-ikäisen lapsen äiti. Työssäni johdan terveysalan projektia eteläisessä Afrikassa. Haluan jatkaa paremman Helsingin rakentamista lapsille, uusille tulijoille ja meille  alkuperäisasukkaille. Kotikaupungin on oltava elävä myös esikaupungeissa ja lähiöissä.
Linkki Sannan sivuille: www.sannavesikansa.fi
S-posti: sanna.vesikansa@iki.fi

Mikko Värtö
Olen 60-vuotias yrittäjä Paloheinästä. Perheeseeni kuuluu yrittäjävaimo, kulttuurituottajaksi opiskeleva poika Mika, sairaanhoitajaksi opiskeleva tytär Mari ja cavalier-koiramme Ani. Minulle on tärkeää, että niin iäkkäille kuin pitkäaikaissairaille tarjotaan ihmisarvoinen elämä tulotasosta riippumatta.
S-posti: mikko.varto@iki.fi